Windows 7 Home Premium Key
59,90 TL159,90 TL (-63%)
- Windows 7 Home Premium ürün anahtarıdır.
- 32/64 bit destekler ve tek bilgisayar için geçerlidir.
- Kullanım süresi yoktur, Ömür boyu kullanabilirsiniz.
- Etkinleştirmeden sonra tüm güncelleştirmeleri alabilirsiniz.
- Retail lisanstır, format sonrası sınırsız etkinleştirme yapabilirsiniz.
- Lisans anahtarı, indirme linki ve kurulum bilgilerini mail ile size gönderiyoruz.
Müşterilerin Birlikte Satın Aldıkları
- Seçtiğiniz Ürün: Windows 7 Home Premium Key(59,90 TL
159,90 TL(-63%)) - Office 365 Lisans Hesabı - 5 PC/Mac + 5 Tablet (IOS ve Android)(59,90 TL
179,90 TL)
Windows 7 Home Premium
Yeni teknolojiler, gelişmiş özellikler
Windows 7 Home Premium, gelişmiş ve yeni eklenen özellikleri ile Home Basic sürümünden oldukça ileri gitmiştir. Ev kullanıcıları için tasarlanmış olup, sizler için daha uyumlu,güvenli ve hızlı bir işletim sistemi sunmuştur. Home Basic sürümüne ek olarak HomeGroup oluşturma ve bağlanma özellikleri aktifleştirilmiştir.
Windows Media Center
Eğlence merkezinde Windows’unuzla keyifli anlar yaşayacak, güzel anılar biriktireceksiniz. Windows 7 Home Premium için Media Center’da özenli ve detaylı geliştirmeler yapıldı. LCD/LED televizyonlarınıza bağlanabilir, müzik dinleyip fotoğraflarınızı slaytlara dönüştürebilirsiniz.
Bilgisayarınızda arayın.
Bazen bilgisayarımızda aradığımız bir şeyi bulamayabiliyoruz ya da zaman kaybı yaşayabiliyoruz. Windows arama ile dilediğiniz her şeyi daha hızlı, sistemli ve açık bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz.
Windows 7 Lisans
Faydalı ve akılcı ayrıntılara sahiptir.
Ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlayabilir ve pil ömrünü arttırır. Home Basic ve Vista gibi sürümlerde kullanmış olduğunuz yazılım ve donanımlara tam olarak uyum sağlar ve kaliteyi arttırır.

windows 7 lisans
Ek bilgi
Kullanım Türü | Bireysel |
---|---|
Lisans Türü | Retail |
coşkun saraç (Doğrulanmış Müşteri)
Hızla ulaştırıldı 10 dakikada…etkinleştirirken çıkan küçük bir pürüzü de canlı kısımdan arkadaş hemen yol göstererek halletti 3 dakika da o sürdü…teşekkür ederim.